Sommerhilsen og invitasjon til årsmøte

Kjære medlem i NOTAK,

Vi er alle påvirket av Covid-19 pandemien både på jobb og privat. Sosial distansering, korrekt hostehygiene og hyppig bruk av håndsprit har vært en del av vår hverdag siden midten av mars. Og sommerens ferieplaner er endret for mange av oss. 

Likevel må jeg si vi er heldige som lever i Norge. Helsemyndigheter og politisk ledelse har styrt landet med en kombinasjon av fasthet og åpenhet om utfordringer og uenigheter, som i sum fremstår som svært tillitvekkende. Når vi ser utviklingen i andre land, så må vi kunne konkludere med at mye er gjort riktig her hjemme.

Nye hjemmesider

Styret har brukt de siste månedene til å bygge opp nye nettsider: https://www.notak.no/.

Nettsidene er under stadig utvikling, så send oss gjerne forslag til innhold og utforming. En stor takk rettes til styremedlem Thomas Renngård for arbeidet med nettsidene.

Årsmøte og foredragskveld med Espen Rostrup Nakstad og Monica Thallinger!

Årsmøtet i NOTAK for 2020 avholdes onsdag 26.08.18, kl. 18.00, Ullevål sykehus, Oslo. 

Vi har invitert anestesilege Monica Thallinger, Bærum sykehus, og fung. ass. helsedirektør Espen Rostrup Nakstad, Helsedirektoratet, til å holde foredrag om Covid-19 pandemien, sett fra lokalt, nasjonalt og internasjonalt ståsted. 

Adgang til årsmøte er forbeholdt betalende medlemmer av foreningen. Det vil være mulighet for å kunne melde seg inn og betale medlemskap på stedet.

Grunnet hensynet til smittevern trenger vi din påmelding til innen 09.08.20, send e-post til sekretæren: jannicke@mellin.no. Alle påmeldte vil få informasjon om hvilket møterom som velges (avhengig av antall påmeldte).

Årsmøtet i NOTAK for 2020 avholdes onsdag 26.08.18, kl. 18.00, Ullevål sykehus, Oslo. 

Vi mottar gjerne innspill til styret og årsmøtet om foreningens arbeid, epostadressen til styret er: post@notak.no. Styreleder Jan Erik Nilsen takker av som leder etter mange år i styret, og benytter anledningen til å takke for kontakten med medlemmer og samarbeidspartnere.


Last ned (pdf): Innkalling årsmøte 2020


Medlemskap

Vi håper at de av dere som allerede er medlemmer hos oss fortsatt vil være med og støtte oppunder arbeidet vårt i NOTAK. Årskontingenten for 2020/21 skal være sendt alle våre eksisterende medlemmer, og vi ber om at denne blir betalt innen fristen.

Bankkonto: 2220.07.49913Med vennlig hilsen, og ønske om en fortsatt god sommer.

Jan Erik Nilsen, Leder (sign) 

Jannicke Mellin-Olsen, Sekretær (sign)

Oslo, juli 2020

Vedlegg:

Leder/kasserer:

Daglig leder/overlege Jan Erik Nilsen NAKOS, OUS-Ullevål

E-post: jen@nakos.no 

Sekretær:

Overlege Jannicke Mellin-Olsen Sykehuset Asker & Bærum sykehus HF

E-post: jannicke@mellin.no


Siste nytt:


Latest published articles – Annals of Emergency Medicine:

(This RSS feed contains the latest published articles, both articles that have been published in an issue as well as articles that have been published as Articles in Press.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *