I foredraget forteller Monica om hvilke erfaringer de gjorde seg ved Bærum sykehus når de første korona pasientene plutselig ankom. Foto: NOTAK

En pandemi er på vei, men har vi felles situasjonsforståelse?

Se hele videoen av foredraget på vår YouTube kanal:Les også:

Les også:


2020 2021 Akuttmedisin Ambulanse Anestesi Bærum sykehus Covid-19 Dnlf Espen Rostrup Nakstad Foredrag gaza Helsedirektoratet Helseskjorta hypotermi Jannicke Mellin-Olsen johannes svensøy Kapnografi Karoline Stadheim Halvorsen Katastrofemedisin kongehuset Legeforeningen Leger Uten Grenser Masseskadetriage Medisin medisinsk nøytralitet Monica Thallinger Nasjonal veileder NKT-traume Notak Ny styreleder Ous Pandemi Podcast Prehospital ridder samfunnsmedisin Skadestedsarbeid Smittevern Sommerhilsen st.olavs orden Traumatologi Traumemøter triage Årsmøte Årsmøtet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *