Kjære medlemmer i NOTAK,

Denne sommeren er det 10 år siden Norge ble rammet av terror. Resultatene av denne grusomme udåden kan vi se hver dag i regjeringskvartalet, som fortsatt er under gjenoppbygging. Mange mennesker, direkte berørte, pårørende, vitner og andre, sliter med
følgende av ulike traumer, både mentalt og fysisk.

NOTAK vil fortsette arbeidet for å sikre at samfunnet er best mulig forberedt på denne typer hendelser, samt store ulykker og katastrofer.

Pandemien som rammet verden

Norge og resten av verden har nå levd med en pandemi i 1,5 år. Vårt land har greid seg bedre enn de fleste andre rundt oss, og styret i NOTAK vil takke helsemyndigheter og politisk ledelse for godt arbeide i en kritisk tid for vårt samfunn.

Mange av våre medlemmer har vært viktige bidragsytere i arbeidet for å begrense konsekvensene av Covid-19 pandemien, både innen helsetjenestene og i andre viktige posisjoner i beredskapsarbeidet. Vi håper at alle får muligheter til å ta en velfortjent sommerferie og samle krefter til nye oppdrag.

Pandemien er dessverre ikke over.

NOTAK vil fortsette arbeidet for å sikre at samfunnet er best mulig forberedt på denne typer hendelser, samt store ulykker og katastrofer


Informasjon om årsmøtet

Årsmøtet i NOTAK for 2021 avholdes onsdag 08.09.21, kl. 18.00 i møterommet på NAKOS, bygning 31 B, Ullevål sykehus, Oslo. Har du innspill til styret og årsmøtet, vennligst send oss en e-post innen 15.08.21.

Påmelding til årsmøtet sendes på e-post til sekretæren, senest innen 15.08.21. Vi håper at du fortsatt vil støtte NOTAK og ber deg betale tilsendt årskontingent innen fristen.


Med vennlig hilsen, og ønske om en fortsatt god sommer,
Jan Erik Nilsen (sign) Jannicke Mellin-Olsen (sign)


Les også:

Les også:


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *